Izvor: Kurir
21.07.2024 u 11:39
0

SOFIJA MILOŠEVIĆ SVA NERVOZNA: Preseo joj povratak s letovanja

Sofiji Milošević je, po svemu sudeći, preseo povratak s letovanja u Crnoj Gori u Beograd.

Manekenka je bila s prijateljem u šopingu, a kada je izašla iz tržnog centra, nije mogla da uđe u automobil, jer je vozilo koje su parkirali ispred objekta bilo zagrađeno.

OVO NISTE OČEKIVALI OD ĐANIJA: A tek kada saznate koliko je visok

Četiri automobila su se naređala iza onog koji su se dovezli Sofija i njen drug. Kad je video da nema šanse da se isparkiraju, Sofijin prijatelj je otišao do obližnjeg restorana da pronađe vlasnike.

Za to vreme ona je strpljivo čekala. Iako se trudila da bude neprimetna, to joj nije pošlo za rukom. Naša ekipa ju je odmah spazila.

S obzirom na to da njen drug nije uspeo da pronađe vozače automobila, izabranica fudbalskog reprezentativca Luke Jovića se unervozila.

Kako i ne bi, kada je napolju bilo plus četrdeset stepeni. Zvezda je upekla, a manekenka se tek vratila s primorja, gde se rashlađivala malo u moru, malo u bazenu, što je naša ekipa prošle nedelje i zabeležila.

Dok je čekala na suncu, manekenka je najpre čačkala kosu, potom nameštala haljinu, zatim gledala oko sebe da li je neko fotografiše, a potom telefonirala. Kada je videla da nema kud, kesu iz šopinga je ostavila u automobilu, pa zapucala peške niz ulicu.

Kuda se zaputila, nije poznato, a njen drug nije uspeo da se isparkira još desetak minuta. Kada su se vozači drugih automobila pojavili, izvinili su mu se. Oni su, bar kada je Sofija u pitanju, kasno došli, jer je ona već otišla, budući da nije imala strpljenja da čeka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter