Izvor: Kurir
21.07.2024 u 13:35
0

VEOMA SE DOBRO SLAŽEM SA PREDSEDNIKOM SIJEM: Tramp o divnoj poruci od Sija

Donald Tramp, bivši američki predsednik i kandidata Republikanske partije za Belu kuću, izjavio je na jučerašnjem mitingu u Mičigenu, da je od kineskog predsednika Sija Đinpinga dobio poruku nakon atentata pre nedelju dana.

Metak je Trampu samo okrznuo uho tokom predizbornog skupa u Pensilvaniji, ali je u pucnjavi ubijen muškarac iz publike i teško ranjene dve osobe, a snajperisti Tajne službe likvidirali su atentatora Tomasa Metjua Kruksa (20).

OGROMAN AUTORITET I ZNAČAJNI USPESI: Putin čestitao Lukašenku 30. godišnjicu rukovođenja državom

– Si mi je napisao divnu poruku onaj dan kada je čuo šta se desilo… Ja se veoma dobro slažem sa predsednikom Sijem – kazao je Tramp pristalicama na mitingu u Grand Rapidsu, prvom nakon što je preživeo pokušaj ubistva, prenosi Rojters.

Britanski list Gardijan navodi da je Tramp poručio da koristan odnos ima i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i severnokorejskim vođom Kim Džong Unom.

Tramp je kazao u delu govora u kojem je ocenio da svetski lideri treba da se „slažu“.

Ubrzo nakon toga je Džoa Bajdena, šefa Bele kuće i još uvek najizglednijeg demokrataskog predsedničkog kandidata, nazvao „pokvarenim“, a onda je prešao i na njegovu potpredsednicu Kamalu Haris.

Tramp se rugao načinu na koji se smeje Bajdenova „desna ruka“, čiji su snimci postali viralni na društvenim mrežama.

– Jeste videli kako se smeje? Ona je luda. Mnogo toga možete da zaključite (o nekom) na osnovu načina na koji se smeje. Ona je pošandrcala – rekao je Tramp, ali i dodao da Haris „nije luda koliko i Nensi Pelosi“, misleći na demokratsku zvaničnicu koja je bila predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter