Izvor: Kurir
21.07.2024 u 14:13
0

JEZIVA NESREĆA U ĆUPRIJI: Policija osumnjičenog čuva u bolnici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji zadržali su S. T. (21) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, dok su on i još jedna osoba zadobili teške telesne povrede.

Kako se sumnja, on je sinoć oko 20.30 časova, na putu Ćuprija-Senje, upravljajući automobilom „BMW“ izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

AUTOBUS SLETEO S PUTA KOD ARANĐELOVCA: Teška saobraćajna nesreća u Orašcu (FOTO)

Dvadesetogodišnji i dvadesetjednogodišnji putnik iz vozila su od zadobijenih povreda preminuli, dok su šesnaestogodišnjakinja i S. T. teško povređeni. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, osumnjičenom koji je zbrinut u bolnici i pod nadzorom je policije, određeno je zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prvi gradski portal (@cuprija_net)

S. T. je, kako je utvrđeno, sa probnom vozačkom dozvolom upravljao automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene za te vozače i pod dejstvom kanabisa, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter