Izvor: Alo
21.07.2024 u 15:33
0

NIŠLIJE U ŠOKU: Još uvek u neverici šta su videli na nebu

Stanovnici Niša sinoć su bili svedoci neobičnog svetla koje je zasijalo nebom i potom misteriozno nestalo.

Prema svedočenju građana, crvena kugla se kretala ka zemlji pre nego što je naglo nestala bez ikakvog zvuka, izazvavši radoznalost i zabrinutost među posmatračima.

RHMZ UPOZORAVA: U narednih sat vremena stižu PLJUSKOVI sa grmljavinom!

Snimak ovog neobičnog svetla ubrzo se proširio na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Milica Ćukić, jedna od svedoka, opisala je kako se njen stan zacrveneo od svetlosti, što ju je nateralo da izađe na terasu.

– Komšija i ja smo gledali crvenu kuglu koja je dolazila ka nama i naglo pala bez zvuka, sa malo dima. Sve je trajalo nekoliko sekundi – rekla je ona.

Ipak, u opisu samog snimka na instagram stranici „192“ nalazi se i samo objašnjenje fenomena i šta se tačno desilo.

Ispaljeno je iz pištolja

– Čudno svetlo iznad Niša koje je padalo ka dole i ugasilo se, bez zvuka. U međuvremenu nam čitaoci javljaju da se verovatno radi o takozvanoj „brodskoj“ signaloj raketi ispaljenoj iz pištolja – pisalo je na instagram stranici.

Komentari su se nizali, od šaljivih do ozbiljnih, sa raznim teorijama o poreklu svetlosti, a primarno o vanzemaljskm poreklu svetlosti sugerišući da se radi o letećem tanjiru.

Zorica Zagrić je kroz šalu povezala ovaj događaj sa starim vicem, dok je Aleksin Deda umirivao javnost rečima: „Bez panike. Pilot bacio opušak kroz prozor.“

Dok se zvanična objašnjenja i dalje čekaju, neobična crvena kugla iznad Niša ostaje tema diskusija i spekulacija.

„To je bila neka plavičasta masa…“

Prisetimo se penzionera Sretena Žujkića i njegove opservacije o čudnoj pojavi na nebu pre 20 godina…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter