Izvor: SPUTNIK
22.07.2024 u 08:02
0

„SVE OVO TREBA DA BUDE PREDMET RAZMATRANJA“: Zaharova o Bajdenovim kriminalnim aktivnostima

Kriminalni period mandata američkog predsednika Džozefa Bajdena mora biti istražen, takva istraga je blizu, takoreći pred vratima, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

„Glavni fokus kojim se sada treba pozabaviti nije Bajdenovo fizičko stanje, već taj period zastrašujućeg broja kriminalnih aktivnosti sprovedenih tokom mandata Bajdena i njegovog tima… Fokus treba da bude i na kriminalnim odlukama na globalnom nivou koje su umesto njega donosili ljudi koje smo mogli i da ne vidimo i ne poznajemo“, rekla je Zaharova za televiziju „Rusija 1“.
Ona nije precizirala ko treba da vodi takvu istragu.
„Sve treba da bude usredsređeno na one zločine koji su počinjeni pod okriljem njegovog predsedničkog mandata“, objasnila je Zaharova.
Kao takve kriminalne aktivnosti navela je nekontrolisano snabdevanje Evrope oružjem i njegovo širenje po celom kontinentu, pretvaranje evropske zemlje Ukrajine u terorističku državu sa terorističkim režimom, urušavanje privrede zemalja Evropske unije, kao i kao nekontrolisana migracija, beskrajne političke mahinacije i dovođenje u egzistencijalnu opasnost država na Bliskom istoku.
„Sve ovo treba da bude predmet razmatranja… Sigurna sam da to nije daleko, jer broj kriminalnih poteza, odluka i akcija koje je preduzeo Bajden – u stanju mentalnog zamračenja uma ili nečijeg uticaja, zahteva zaista ozbiljnu istragu“, zaključila je ona.
Američki predsednik Džozef Bajden saopštio je u nedelju da se povlači iz predizborne trke, a potom je podržao aktuelnu potpredsednicu Kamalu Haris kao kandidata demokrata na predsedničkim izborima.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter