Izvor: bsc happy
22.07.2024 u 08:33
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: PROJEKAT JADAR

Danas sa našim gostom, Goranom Vesićem ministrom za infrastrukturu saobraćaja i energetike, govorimo o PROJEKTU JADAR

  • Projekat jadar je velika šansa za Srbiju i 19. jul kada je potpisan memorandum sa EU i saveznom Republikom Nemačkom o zajedničkom učešću u ovom projektu predstavlja pravu prekretnicu u razvoju Srbije, zato što smo mi prvi put od 2000.god od kada pregovaramo sa EU o našem punopravnom članstvu dobili konkretan ekonomski interes EU i Srbija je postala deo evropske industrije i za nas je to posebno značajno. Predsednik Vučić je insistirao da se litijum u najvećoj meri ne izvozi, već da se jadarit prerađuje kod nas tako da ćemo mi dobiti fabrike za proizvodnju baterija kao i proizvođače električnih automobila pored nove fabrike koju danas otvara predsednik Vučić rekao je Goran Vesić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter