Izvor: Novosti
22.07.2024 u 10:16
0

PARTIZAN SAZNAO POTENCIJALNE RIVALE U NASTAVKU EVROPSKIH KVALIFIKACIJA: Teže nije moglo

Fudbalski klub Partizan sprema se za dvomeč protiv Dinama iz Kijeva, a sada su skraćena i imena potencijalnih rivala u nastavku kvalifikacija za Ligu šampiona, ili Ligu evrope.

Pred crno-belima je jako težak zadatak protiv ukrajniskog velikana, a ako uspe da prebrode ovu prepreku, u narednoj fazi takmičenja će moći da se sastanu sa ekipama Lila, Salcburga, Rendžersa i Slavije iz Praga.

Ukoliko Partizan ne uspe da se plasira u narednu rudnu kvalifikacija za Ligu šampiona imaće podjednako težak zadatak i u kvalifikacijama za Ligu evrope gde ih čekaju bolji iz duela Panatinaikos – Botev, Trabzon – Ružomberok i Serkl Briž – Kilmarnok i poraženi iz meča Fenerbahče – Lugano.

VELIKO OGLAŠAVANJE PRED PUT NA OLIMPIJSKE IGRE: Srpski teniser postavio pitanje i izazvao LAVINU komentara! (FOTO)

Fudbaleri Partizana saznaće na žrebu u Nionu danas ime potencijalnog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žreb trećeg kola kvalifikacija za LŠ biće održan danas u 12 sati. Prvi mečevi trećeg kola kvalifikacija za LŠ biće odigrani 6. ili 7. avgusta, a revanši su 13.

Partizan i Dinamo odigraće sutra od 20 časova u Lubinu prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija, dok je revanš 31. jula u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter