Izvor: kurir
22.07.2024 u 13:12
0

PRIJA RAZORILA BUDVU: Krcat klub i oduševljeni fanovi

Aleksandra Prijović prethodne noći nastupala je u Crnoj Gori, a mesta u prestižnom klubu bila su popunjena do poslednjeg.

Pored punog kluba, spektaklu pevačice prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti, a samo jedne od njih bile su Dunja Jovanić, Tijana Maksimović, Adreana Čekić, Goran iz OK benda…

Prija je za ovu priliku odabrana dve odevne kombinacije, ružičastu haljinu sa dubokim dekolteom ali i crnu mini koja je pokazala sve njene obline.

SEVERINA ZAPALILA INSTAGRAM: Mreže izgorele zbog nove fotke u kupaćem kostimu

Pevačica je svojim hitovima dovela atmosferu do vrhunca, a publika je do kraja nastupa iz sveg glasa pevala sve njene tekstove i vrištala pri svakom njenom obraćanju. Mnogi su se šalili da je Aleksandra napravila popis stanovništva u Budvi jer je publika dolazila sa svih strana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter