Izvor: Kurir
22.07.2024 u 16:48
0

NAOMI KEMBL U POTPUNO PRIRODNOM IZDANJU: Evo kako se svetski supermodel ponaša van kamera

Naomi Kembel svoj ovogodišnji letnji odmor provela je španskom ostrvu Ibici.

Jedna od najpoznatijih svetskih supermodela preko dana je uživala na jahti s glumicama Eizom Gonzalez i Mišel Rodrigez, gde je pokazala svoju zategnutu figuru iako je već u šestoj deceniji života, dok su noćni sati bili rezervisani za izlaske po najelitnijim klubovima na ovom luksuznom ostrvu koje obožavaju bogati i slavni.

BRAK MI NIJE IDEALAN, NEMA TAKVOG: Indira Levak nakon 11 godina braka odlučila da stavi tačku

Paparaco se jedne večeri našao u istom klubu kao i Naomi, koja je tom prilikom s prijateljima došla da uživa u nastupu jednog poznatog svetskog di-džeja, te vam donosimo ekskluzivne fotografije s lica mesta.

Kembelova je u klub došla sat vremena iza ponoći u pratnji člana obezbeđenja i to kad se atmosfera već uveliko zahuktala. Ona je zauzela mesto iza pulta na kome je di-džej puštao najveće svetske hitove i trudila se da bude neprimećena, međutim, to joj ipak nije pošlo za rukom.

Crna pantera je bila u potpuno prirodnom izdanju bez trunke šminke u jednostavnoj crnoj kombinaciji, a svoj pogled od radoznalih pogleda krila je velikim sunčanim naočarima. Sve vreme je igrala u ritmu muzike, a od silnog đuskanja se dobro i oznojila, što joj očigledno, sudeći po osmehu na njenom licu uopšte nije smetalo. Žeđ je gasila džin tonikom, a atmosferu je snimala i svojim mobilnim telefonom od koga se nije odvajala ni na sekund.

Podsetimo, tokom boravka na Ibici, Naomi je ostavila javnost bez daha kada su u javnost islivale njene fotografije u metalik zlatnom bikiniju dok je stajala na skupocenom plovilu i uživala na odmoru.

Ovo privlačno izdanje je dopunila zlatnim nakitom i braon-zlatnim sunčanim naočarima, a na glavi je imala svezanu maramu. Ona je tad ukrasila i stomak lančićem koji je namenjen za ovaj deo tela. Međutim, kako su na lančiću zakačeni i privesci, pojedini su se pomerili više nego što bi trebalo, pa su na prvi pogled mnogi pomislili da manekenka ima pirsing na intimnom delu tela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter