Izvor: b92
23.07.2024 u 12:50
0

ČEKA NAS KATAKLIZMA: Novo upozorenje

"U naredna dva sada u Banatu i ponegde u brdsko-planinskim predelima pljuskovi sa grmljavinom," stoji u najavi.

RHMZ upozorio

U narednih sat vremena u Pomoravlјu i jugoistočnoj Srbiji uz lokalni razvoj oblačnosti plјuskovi sa grmlјavinom, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod u 10.55 sati.

Republički hidrometeorološki zavod upravo je izdao i upozorenje za područje Srbije na kratkotrajne vremenske nepogode u noći između utorka i srede i u sredu.

U SRBIJU STIŽE PRAVO NEVREME: Može doći do razvoja TORNADA iz supercćelijske oluje!

Tokom noći na severu i zapadu Srbije, a sutra i u ostalim krajevima lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: plјuskovi sa grmlјavinom i većom količinom padavina, gradom i jakim i olujnim vetrom u zoni najintenzivnijih plјuskova, upozorio je RHMZ.

Upozorenje je izdato i za područje Beograda zbog veće količine padavina.

Sutra promenlјivo i nestabilno sa plјuskovima i grmlјavinom, pa se u pojedinim delovima grada očekuje veća količina padavina, uz kratkotrajno jak i olujni vetar u zoni najintenzivnijih plјuskova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter