Izvor: KURIR
23.07.2024 u 12:59
0

SABLASNI HOROR U HRVATSKOJ: Muškarac ljudima pretio nožem

Policiji u Garešnici u utorak ujutro je javljeno da psihički rastrojen muškarac, naoružan nožem, preti ljudima po mestu.

Kako stoji u saopštenju, policijska stanica Garešnica je danas, 23. jula, u 7:10 sati primila dojavu građana da je u Velikoj Trnovitici psihički rastrojena muška osoba izašla traktorom na put, a nakon čega je sišla s traktora i nožem pretila građanima na mestu događaja.

 

Na mesto događaja je upućeno šest policijskih službenika koji su intervenisali prema muškarcu koji se oglušio na usmeno izdane zapovesti i pretio policijskim službenicima nožem i sekirom.

Kako bi svladali muškarca, policijski službenici primenili su fizičku snagu i suzavac, a onda su mu stavili lisice.

Prilikom svladavanja otpora koji je muškarac pružao, povređena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica.

Policijski službenici su na mesto događaja pozvali hitnu medicinsku pomoć, a neposredno pre njihovog dolaska muškarcu je pozlilo. Radnici hitne medicinske pomoći muškarca su reanimirali, ali je preminuo na mestu događaja.

Sledi policijski uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter