Izvor: Informer
24.07.2024 u 14:58
0

U OBRENOVCU PRONAĐENO TELO MRTVOG MUŠKARCA U AUTOMOBILU: Ostavio oproštajno pismo

U automobilu nasred ulice pronađeno telo muškarca

Rano jutros, na teritoriji Obrenovca, pronađeno je telo muškarca (46). Kako je otkrio naš izvor, telo je pronađeno u automobilu parkiranom u jednoj od obrenovačkih ulica.

Kako saznajemo, pored tela čoveka pronađeno je oproštajno pismo.

Jutros rano pronađeno je telo muškarca u Obrenovcu, još uvek se ne zna uzrok smrti, a telo je odmah poslato na Institut za sudsku medicinu – kaže izvor za Kurir.

 

Takođe, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, čovek je nestao dva dana ranije, a za njim je porodica tragala kada je javljeno da se nije pojavio na poslu.

– Nestao je dva dana pre, kada su sa posla javili da se nije pojavio na radnom mestu, alarmirana je policija i krenuli su svi da ga traže, nažalost, pronašli su ga u sedećem položaju u automobilu, a pored njega je bilo oproštajno pismo

Čuli smo da je pre nego što je nestao, obišao članove porodice, pozdravio se i otišao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter