Izvor: Alo
24.07.2024 u 19:09
0

NAPUSTILA NAS POZNATA GLUMICA: Tužne vesti potvrdio njen sin

Gimpera je bila ikona u sivoj Barseloni koja je tek počinjala da vidi svetlo na kraju dugog tunela frankizma.

Reklamni i modni model, filmska, pozorišna i televizijska glumica, voditeljka i preduzetnica, bila je ikona u svakom smislu.

PEVAČI I PEVAČICE KOJI GRABE LOVU SA STRANE: Mnogi su mislili da zarađuju samo od pevanja

Glumica Tereza Gimpera preminula je ovog utorka u Barseloni u 87. godini, kako je za EFE potvrdio jedan od njenih sinova. Pre nekoliko nedelja joj je dijagnostikovan rak. Porodica je takođe saopštila da će se komemoracija održati u sredu od 16:00 časova u kapeli Sant Gervasi u Barseloni, gde će se takođe održati sahrana, u četvrtak u 13:30 časova.

Teresa Gimpera bila mnogo toga – reklamni i modni model, filmska, pozorišna i televizijska glumica, voditeljka i preduzetnica.

Gimpera je bila ikona u sivoj Barseloni koja je tek počinjala da vidi svetlo na kraju dugog tunela frankizma.

Njena harizma posebno je došla do izražaja među intelektualnom elitom katalonske levice, koja je postala svesna ogromne nepravde i strašnog zaostatka koji je taj diktatorski režim doneo zemlji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter