Izvor: 24 sedam
25.07.2024 u 09:10
0

NIKOLA TOPIĆ OPERISAN U LOS ANĐELESU:Sada je potrebno samo strpljenje

Propustiće predstojeću sezonu zbog operacije kolena

Mladi srpski plejmejker Nikola Topić  propustiće predstojeću sezonu zbog operacije kolena. Hirurški poduhvat obavljen je u sredu na jednom Institutu u Los Aneđelesu, uz prisustvo medicinskog tima Oklahome – kluba čiji je Topić odnedavno član.

ĐOKOVIĆU JOŠ VIŠE OLAKŠAN PUT KA MEDALJI: Rune se zbog povrede povukao sa Olimpijskih igara

 

Podsetimo, Nikola je izabran od strane Tandera kao 12. pik na draftu, u prethodnoj sezoni je igrao za Megu i Crvenu zvezdu u čijem dresu je i doživeo delimično kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta.

Operacija je bila neophodna, to se u suštini znalo, mada se činilo da ipak neće morati da propusti celu sezonu. S druge strane, Tanderi imaju respektabilan tim i taj luksuz da Srbina sačekaju godinu dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter