Izvor: Kurir
25.07.2024 u 10:44
0

TUKAO GA DOK NIJE PAO NA POD: Žena otkrila policiji šta se zapravo dogodilo

U petak 19. jula, Dragan R. (36) primljen je u bolnicu sa teškim telesnim povredama nakon što ga je na pešačkom prelazu u Novopazarskoj ulici pretukao Lazar T. (19), kome Prvi osnovni sud uprkos teškoj povredi nije odredio pritvor.

Dragan se trenutno nalazi u teškom stanju u Urgentnom centru u Beogradu sa višestrukom prelomima kostiju na licu, a njegova supruga koja je inače bila svedok drame, u subotu je ispričala policiji šta se zapravo dogodilo rekavši da je „mladić tukao njenog muža dok nije pao na pod, a zatim ga udario još dva puta“.

POČINJE SUĐENJE MASOVNOM UBICI IZ DUBONE: Uroš Blažić pred sudnicom Okružnog zatvora u Beogradu

Podsećanja radi, Lazar je, u petak, kolima marke „audi“ izlazio sa parkinga i tada je došao u sukob sa Draganom koji je gurao kolica sa bebom, a pored njega išla supruga. Kolima je zakačio kolica, kada mu se Dragan obratio rečima: „Pazi dete“ i udara u vozilo.

Potom je došlo do fizičkog obračuna, a devetnaestogodišnji Lazar je pobegao prvo sa lica mesta, da bi se ubrzo vratio i predao policiji. Osumnjičenom se određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega je saslušan, ali je 21. jula pušten na slobodu.

Inače, Lazar je u istrazi tvrdio da je i njega Dragan udario.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter