Izvor: Kurir
25.07.2024 u 11:19
0

IMAO DVA SRČANA ZASTOJA: Gudelj objavio kraj karijere

Brat Nemanje Gudelja, fudbaler Dragiša Gudelj (26) saopštio je da je završio sportsku karijeru zbog zdravstvenih problema, što je mnoge rastužilo.

Na ovu vest reagovali su mnogi njegovi prijatelji, bivši saigrači, porodica, kao i brojni poznati, među kojima je i reper Mihajlo Veruović Vojaž.

NA SAMO 350 METARA OD PLAŽE: Prve fotke unutrašnjosti kuće od 400 kvadrata u Crnoj Gori

Mladi pevač je Gudelju uputio snažnu poruku:

– Ponosan sam na tebe, brate moj – napisao je u komentaru Vojaž, koji je potom Gudeljev snimak podelio i na svom profilu i dodao emodži crvenog srca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Inače, Vojaž se već neko vreme druži sa Dragišom, ali i drugim članovima porodice Gudelj. Nekoliko puta su zajedno letovali, a nedavno su svi zajedno bili na Ibici.

Imao dva srčana zastoja

Podsetimo, Gudelj je dva puta imao srčani zastoj na utakmici. Prvi put se to desilo krajem 2022. godine, na utakmici Kordobe i Rasing Ferola. Srpski igrač se samo srušio na terenu, utakmica je bila prekinuta u 11. minutu, a Gudelj je prebačen u bolnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter