Izvor: Kurir
25.07.2024 u 12:06
0

MALO JE POZNATO DA SU VEOMA BLISKI: Ovo su detalji njihovog prijateljstva

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nekoliko dana proveo je u Crnoj Gori odakle je otputovao u Francusku, na Olimpijske igre.

Nole i njegovi članovi porodice uživali su na crnogorskom primorju, a njegov otac Srđan uhvaćen je u društvu pilota Nikole Ivanovića, suprugom pevačice Nevene Božović.

IMAO DVA SRČANA ZASTOJA: Gudelj objavio kraj karijere

Kako se navodi, Đokovići su bili smešteni u hotelu koji je u vlasništvu Nikole i Nevene, a to nije ništa slučajno, budući da su dugogodišnji prijatelji.

Novakovo i Nikolino prijateljstvo datira još iz davnih dana, a to se kasnije prenelo i na članove njegove porodice, te se uvek svi rado vraćaju kod Ivanovića.

Inače, Nikola u centru Budve poseduje hotel u kom čak i on živi sa suprugom Nevenom i ćerkicom Ankom, u kojem su više puta ugostili našeg tenisera.

 Novak i Nikola su drugari iz detinjstva, malo je poznato da su veoma bliski. Iako se retko viđaju, njih dvojica su ranije dosta izlazili, putovali i družili se, a sada je bilo logično da će Đoković odsesti kod njega – ispričao je izvor ranije.

Nevena je jednom prilikom govorila o Novaku.

– Uvek reagujem kada čujem da je pobedio. Navikao nas je na to. Svi treba da budemo ponosni na našeg čoveka koji piše svetsku istoriju. Mnogo znači što nas neko na taj način predstavlja. Uvek se odazovem pozivu porodice šta god da je u pitanju. Oduševljava me njegova skromnost i u ponašanju sa ljudima, to je odlika velikih ljudi – istakla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter