Izvor: 24 sedam
25.07.2024 u 13:45
0

DVE GODINE PROGANJAO ŽENU I KONAČNO UHAPŠEN: Dolazio joj na vrata i zvao telefonom

Osumnjičeni M. M. (71) protekle dve godine proganjao Z. D. (65)

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema M.M. (71) zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje.

On se tereti da je protekle dve godine Z.D. (65) uporno pratio i preduzimao druge radnje kako bi joj se fizički približio mimo njene volje. Više puta je dnevno pozivao na mobilni telefon, dolazio na vrata njenog stana i druga mesta na kojima se žrtva svakodnevno kretala.

KO NAM VASPITAVA DECU: Vaspitačica udarila dete jer nije htelo da spava

Osumnjičeni  je danas saslušan i sve je negirao, ali je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka ispitati žrtvu, svedoke ovog događaja, ali i narediti psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. Tek po izvođenju svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja doneće se odluka o daljem postupku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter