Izvor: 24 sedam
26.07.2024 u 07:16
0

ĆERKA ZADAVILA MAJKU KESOM PA POBEGLA: Pored tela ostavila oproštajno pismo

Policija traga za V. A. (53) zbog sumnje da je večeras na Voždovcu ubila svoju majku

Stravičan zločin dogodio se sinoć u porodičnom stanu na Voždovcu. Policija je pronašla telo žene M. A. (93), a za jezivi zločin osumnjičena je njena ćerka.

Sumnja se da je ona pobegla sa mesta zločina svojim automobilom marke „hjundai atos“ i za njom je raspisana potraga, kao i za njenim automobilom.

TELO GOLOG MUŠKARCA PRONAĐENO U LOKVI KRVI: Pronađen mrtav ispred zgrade

Prema saznanjima sa lica mesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena ćerka nakon što je počinila zločin i pobegla. Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

„Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse“, priča ova žena.

Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

„Obično su psa držali u kući, ali ta poslednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje“, dodaje komšinica.

Prema njenim rečima, nestaloj ćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je reč o onom najgorem.

„Kako sam čula, ćerka je navodno ostavila pismo pored tela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe“, nastavlja komšinica koja tvrdi da su majka i ćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Uviđaj na mestu zločina je završen, a potraga za osumnjičenom ćerkom i dalje traje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter