Izvor:
26.07.2024 u 08:46
0

UPOZORENJE ZA SVE VOZAČE: Evo kakvo je stanje na granicama

Kako se približava poslednji vikend u julu, intezitet saobraćaja se osetno pojačava na putevima koji vode do krajnjeg jugoistoka Evrope, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Prvi veći povratni talas u ovoj turističkoj sezoni usloviće jači intezitet saobraćaja od sada i u suprotnom smeru, pa će u pravcu ka zemljama zapadne Evrope na našim prelazima, ali i susednim kontrolnim terminalima sigurno biti dužih zadržavanja.

SLAVIMO SABOR SVETOG ARHANGELA GAVRILA: Po običajima ovo ne bi trebalo da radite

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:15 sati, putnička vozila se na Horgošu, na ulazu u zemlju, zadržavaju 60 minuta, a na Gradini na izlazu 50 minuta. Putnička vozila se na graničnim prelazima Preševo i Šid, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 30 minuta.

Teretna vozila se na Gradini, na izlazu iz zemlje zadržavaju 120 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača 60 minuta. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter