Izvor: ALO
26.07.2024 u 17:30
0

NADAL NASTAVLJA DA SE FOLIRA: Alkaraz „razotkrio“ Rafu

Španac izgleda opet igra psihološke igrice

I dok se Rafael Nadal žali na povrede, njegov sunarodnik Karlos Alkaraz ubeđen je da će igrati makar u dublu na olimpijskom turniru.

Dvojica tenisera su tokom dana trenirali pod zatvorenim krovom na stadionu „Filip Šatrije“ s obzirom na kišu u Parizu, a Alkaraza su odmah posle treninga upitali i kako se oseća Nadal.

„Rafa je na svom najboljem nivou. U redu je, najbolji je. Kao i obično, sve je u redu“, rekao je kratko Alkaraz.

Iako je Nadal imao bandažu na desnoj butini, trenirao je normalno. Otuda u timu Španije veruje da neće biti problema da zaigraju zajedno u subotu.

– Siguran sam da će Rafa igrati dubl u subotu jer je danas trenirao dobro. Videćemo kako će se osećati. Dubl zahteva manje intenziteta od singla, gde morate da budete vrlo spremni fizički i u punoj kondiciji – rekao je selektor španskog tima, David Ferer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter