Izvor: Alo
27.07.2024 u 16:50
0

ĐOKOVIĆ MORAO DA SE IZVINI U PARIZU:Ovo niste mogli da vidite tokom TV prenosa, razlog će vas šokirati

Interesantna situacija na terenu.

Metju Ebden se našao u poprilično nezavidnoj situaciji pošto je u prvom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama morao u singlu da igra sa Novakom Đokovićem, iako je dubl igrač.

Ipak, kako je rekao posle meča, nema za čime da žali, iako je ubedljivo izgubio. Zapravo, pamtiće njihov susret do kraja života:

– Nije trajalo dugo, ali je bilo dobro i lepo. Misliš da igraš s njim na poene, ali se ne pitaš ništa. Igrao sam protiv Federera, Marija… Ali protiv Novaka se stvarno teško osvajaju poeni. Bilo je zanimljivo, srećan sam jer sam se povukao iz singla na Olimpijskim igrama i to protiv Novaka – rekao je Australijanac pa dodao:

– Jednog dana ću moći da pričam o sinu ovome. Rekao sam Novaku da se povlačim, odgovorio mi je: „Izvini.“ – rekao je australijski teniser misleći na to da mu se Nole izvinio zato što ga je tako razbio.

Ebden je osvojio je samo jedan gem protiv Đokovića:

– Dobro je da sam makar osvojio jedan gem, srećan sam sa svim ovim, a njemu želim olimpijsko zlato jer mu samo to fali.

DOMAĆI GIROS: Sočan i slasan obrok koji pomera granice dobrog ukusa
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter