Izvor: Informer
27.07.2024 u 19:57
0

TRENUTNO STANJE NA TABELI NAŠIH U PARIZU: Đoković „počistio“ Australijanca! Sara Ćirković eliminisana na startu! Zorana, Milica i plivači ispali

Prvi dan Olimpijskih igara u Parizu otvorile su naša džudistkinja Milica Nikolić koja je eliminisana u 2. kolu, potom Jovana Arsić koja se plasirala u četvrtinale skifa i strelac Damir Mikec, koji je izbrio finale i u nedelju oko 9:30 će se boriti za zlato! Novak lako do druge runde, a Sara Ćirković neočekivano ispala.

Dan prepun uzbudljivih događaja očekuje ljubitelje sporta u Srbiji, a uz naš portal pratite dešavanja sa prestižnog takmičenja u Francuskoj.

Nakon Milice, Jovane i Damira,  zaplivali su i srpski plivači Andrej Berna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov u disciplini 4×100.  Zauzeli su peto mesto u svojoj grupi, odnosno 11. mesto u ukupnom plasmanu!

VREME DANAS: Vruće, sparno i vedro

Srpski veslači Martin Mačković i Nikolaj Pimenov priliku za plasman u polufinale tražiće u repasažu, koji je na programu sutra od 09.36. Pomenuti dvojac je kvalifikacije završio odmah „ispod crte“ kao četvrtoplasirani, pa šansu za prolaz dalje moraju da traže sutra.

Naša strelkinja Zorana Arunović kvalifikacije je završila kao deseta na listi, a to nije bilo dovoljno da obezbedi nastavak takmičenja.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, deklasirao je australijskog veterana Metjua Ebdena sa 6:0, 6:1 u 1. kolu olimpijskog turnira i tako samo potvrdio da se u ovom trenutku nalazi u jako dobroj formi.

Srpska bokserka Sara Ćirković poražena je u šesnaestini finala od Tajlandske bokserke Jutamas Jitpong u kategoriji do 54 kilograma.

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku će igrati meč od 20:45.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter