Izvor: Kurir
28.07.2024 u 15:18
0

VUČIĆ: „Moramo još mnogo da ulažemo, da radimo više, jer bez rada bolji standard neće doći“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je nedelju na izmaku, tokom koje je, između ostalog, prisustvovao pokretanju proizvodne linije "Stelantisa" u Kragujevcu, potom i svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije "Ariston" u Nišu...

„Još jedna nedelja u kojoj smo napravili važan korak ka boljoj budućnosti Srbije i svih naših građana. Pokretanjem nove proizvodne linije Stelantisa u Kragujevcu postali smo prva zemlja u regionu u kojoj se proizvode električni automobili, a velikom investicijom italijanskog Aristona, Niš i jug Srbije dobiće novi zamah ka privrednom preporodu. Za svaki dalji napredak potrebno je da još više verujemo u sebe i svoje snage, kao i u to da možemo sebe da menjamo. Moramo još mnogo da ulažemo, da otvaramo nove fabrike, gradimo infrastrukturu, da radimo više, jer bez rada bolji standard neće doći.

DODIK: Srpska kuća u Parizu prava je slika snažne Srbije

 

Treba da završimo velike stvari, a za to je potrebno da imamo mir, da guramo zemlju napred, da donosimo ispravne odluke u interesu Srbije, da ne propuštamo prilike i da se borimo. Pobediće Srbija!“, napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter