Izvor: Tanjug
28.07.2024 u 17:07
0

PATRIJARH PORFIRIJE: Srbi su jedan narod bez obzira na granice

Patrijarh Porfirije u svom obračanju danas u Crnoj Gori.

PODGORICA – Patrijarh srpski Porfirije izjavio je danas u selu Velika kod Plava u Crnoj Gori da su Srbi jedan narod bez obzira na to da li ga dele političke, socijalne i sve druge granice.

„Mi smo jedan narod, narod Svetog Save, evanđeoski, narod slobode i mira. Iako postoje političke granice, mi smo podno Pećke patrijaršije, a kada znamo ko smo, onda smo Hristovi i možemo živeti u miru i blagostanju sa svima“, rekao je patrijarh Porfirije, prenela je RTCG.

ŠTA NAS ČEKA: Veoma toplo uz UPOZORENJE!

Nakon što je služio liturgiju u Crkvi Svetih mučenika Kirika i Julite u selu Velika povodom 80 godina od stradanja svetih mučenika veličkih i gornjepolimskih, patrijarh Porfirije je zahvalio Bogu što je sabrao taj skup Hristov i u Hristu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter