Izvor: Alo
28.07.2024 u 18:01
0

AMERIČKA POLITIKA JE ORONULA: Medvedev smatra da Amerikom zaista upravljaju ONI

Medvedev je priznao da u američkom establišmentu ne vidi nijednu istinski ozbiljnu i odgovornu osobu sa kojom bi mogao da se vodi dijalog.

Rusija će budućem predsedniku SAD dati šansu da poboljša odnose i smanji globalne tenzije, ali situacija ne uliva mnogo optimizma, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući izbornu kampanju u SAD i dalje političke izglede.
KAMALU PODRŽALI PREDSEDNICI DEMOKRATSKE STRANKE SVIH 50 DRŽAVA: Tramp se pita ko sada vodi Ameriku?

– Za nas je glavna zaštita bezbednosti, suvereniteta i teritorijalnog integriteta Rusije. Vodićemo dijalog sa Trampom ili bilo kojim drugim predsednikom sa tih pozicija – naglasio je Medvedev.

Medvedev je naglasio da se Moskva ne meša u unutrašnja pitanja drugih država, već da samo štiti svoje državljane i da sa te pozicije Rusija nije zainteresovana ko će i na koji način pobediti na izborima u Americi.

– Učinićemo sve da zaštitimo naše građane od najopasnijih pretnji, koje sada eksponencijalno rastu. Naravno, daćemo šansu novom američkom predsedniku da se konačno udalji od ponora u koji Zapad danas gura ceo svet. Ali trenutna situacija ne uliva mnogo optimizma – naveo je on.

Medvedev je priznao da u američkom establišmentu ne vidi nijednu istinski ozbiljnu i odgovornu osobu sa kojom bi mogao da se vodi dijalog.

– Nažalost, američka politika je oronula i suštinski se degenerisala – kao i ceo zapadni svet, što se toga tiče – istakao je zamenik šefa ruskog Saveta bezbednosti.

Kako je istakao, figura američkog predsednika nije ništa drugo do ukras iza kojeg deluje duboka država.

– Pre Bajdena, nijedan američki predsednik nikada nije bio toliko podsmevan u očima građana svoje zemlje i celog sveta. To još jednom dokazuje da je figura formalnog lidera Amerike sada samo ukras, ništa više od paravana – naglasio je zamenik šefa SB Rusije.

On je napomenuo da „sve procese u Sjedinjenim Državama vodi takozvana duboka država, a ne izabrani predsednik“.

– U Ovalni kabinet možete staviti čak i baštensko strašilo, čak i mumiju faraona – ništa se neće promeniti – siguran je Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter