Izvor: Kurir
28.07.2024 u 20:56
0

PRIJA U KELNU PEVA U ARENI ZA 20.000 LJUDI: Pre nje na istom mestu nastupale najveće SVETSKE ZVEZDE

Aleksandra Prijović nastavlja da ruši rekorde svojom turnejom "Od istoka do zapada", pa je tako nakon zakazanih koncerata na stadionima u Vrnjačkoj Banji, Ohridu i Doboju, velikim dvoranama u Cirihu, Frankfurtu, Minhenu i Beču, odlučila da pokori i Keln!

Ipak, ono što Lankses arenu u Kelnu, u kojoj će prema planu nastupiti u oktobru, izdvaja od ostalih prostora u kojima je dosad pevala je podatak da je to najveći koncertni prostor u tom nemačkom gradu i da može da primi skoro 20.000 ljudi.

VOJAŽ NAPADNUT NA SCENI: Pevač odmah prekinuo nastup, evo šta se dogodilo!

U ovoj areni svoje koncerte svojevremeno su imale su najveće svetske zvezde, među kojima i Vitni Hjuston, Prins, Tina Tarner, Elton Džon, Šer, Maraja Keri, Britni Spirs, Rijana, Džastin Biber, Madona, Bijonse, Keti Peri, Riki Martin, Selin Dion, Robi Vilijams, Tejlor Svift i mnogi drugi. Neposredno pre Aleksandre, na ovom mestu će pevati i Džastin Timberlejk i Dženet Džekson.

Cena ulaznica za ovaj koncert biće od 80 pa do 150 evra za ložu, koliko su koštale karte i za neke od pomenutih muzičkih zvezda.

Informacija da će Prija imati koncert u ovoj areni izazvala je haos na društvenim mrežama:

– Ali što Prijonse peva u areni u kojoj su pevale najveće svetske zvezde u okviru svojih ogromnih turneja. Ustati pa reći: „Bravo, snajka!“ Aleksandra Prijović zakazala Lankses arenu, u kojoj je pevala i Tejlor Svift! Inače, njen kapacitet je 18.500 mesta! Majka majkuje! Auu, Prija objasnila neke stvari! Prijovićka gazi pa ne staje! – samo su neki od komentara na Iksu.

Podsetimo, početkom juna Prija je održala 40. koncert na ovoj turneji.

– Ovo je najbolji osećaj na svetu, kada radite ono u čemu uživate i ljudi to vole. Hvala vam što pevate sa mnom i činite me najsrećnijom osobom na svetu. Zauvek ću pamtiti ovu turneju i velika je stvar za mene što je ovo moj 40. koncert u regionu – rekla je Aleksandra nedavno u Zadru. Inače, od decembra prošle godine do sada Prijovićka je održala ukupno 17 rasprodatih koncerata širom Hrvatske – pet u Zagrebu i Osijeku, tri u Rijeci, Varaždinu i Zadru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter