Izvor: BSC Happy TV
29.07.2024 u 08:06
0

BLAGO OSVEŽENJE ZA POČETAK NEDELJE: Evo kakvo vreme stiže!

Nakon jučerašnjih 38 stepeni, danas mali predah uz blagi pad temperature.

Danas osetno svežije. Počinjemo nedelju uz prijatnije vreme sa nešto nižom temperaturom u odnosu na vikend za nama uz blagi vetar koji donosi svežiji vazduh.

Atmosfera promenljiva, uz mestimičnu oblačnost i smenu sunčanih intervala. Maksimalna dnevna temperatura će ići od 25 na jugozapadu do 31 stepena na severu zemlje, dok će se minimalna dnevna kretati od nekih 13 stepeni na planinama do 20 stepeni Celzijusa na severu. Ne očekuje se prelazak 31 podeljka na živinom termometru.

Mestimično oblačno će biti danas južno od Save i Dunava u toku prepodneva ali i popodneva. Postoji mogućnost i za manje količine padavina, najviše u brdsko-planinskim predelima.

Vetar severozapadni, nešto jačeg intenziteta nego prethodnih dana, uglavnom zadržava ovaj karakter celog dana.

UBEDLJIVO VOĐSTVO NAŠIH KOŠARKAŠICA: PAKLENA ZAVRŠNICA – Spas za sve nas, POBEDILA SRBIJA!

Sutra uglavnom nepromenjeno vreme!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter