Izvor: KURIR
29.07.2024 u 15:18
0

IZBO JE U STOMAK PA NJENOG PARTNERA ISEKAO PO RUKAMA: Detalji ranjavanja u Železniku, došao nenajavljeno pa USLEDIO UŽAS

Policija i dalje traga za D. D. (43) koji je u stanu na sedmom spratu zgrade u Železniku nožem napao svoju bivšu partnerku D. K. i njenog novog partnera N. J. Kako je odmah nakon napada pobegao sa lica mesta, pokrenuta je akcija "Vihor".

D. D. je, kada je uleteo u stan, N.J. naneo posekotine po rukama i leđima, dok je svojoj bivšoj parnerki D. K. naneo ubodne rane u predelu stomaka. Njih dvoje su primljeni u Urgentni centar, a kako kažu komšije, žena je iz stana izvedena u kolicima.

SCENA KAO IZ FILMA: Isplivao video snimak iz Barajeva nastao samo trenutak pre nesreće

Komšije ističu da je D. D. u poslednje vreme dolazio u stan bivše partnerke i da su se neretko svađali, te da je danas verovatno došao nenajavljeno i D. K. zatekao sa novim partnerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter