Izvor: ALO
29.07.2024 u 16:20
0

PRIJA NAPRAVILA KOLAPS U BUDVI: U publici veliki broj poznatih, a ovu pevačicu sa dečkom niko nije očekivao

Aleksandra je napravila pravi spektakl

Muzička zvezda Aleksandra Prijović ponovo je oborila rekord posećenosti u Crnoj Gori, a Budva je bila gotovo blokirana prilivom ljudi u taj grad zbog njenog koncerta.

Gosti su joj na koncertu bili Sanja Vučić i Đoganijevi, a dok je Vesna bila na bini, Aleksandra je u jednom trenutku i đuskala pored nje.

Da je brojne kolege sa estrade vole i poštuju govori i činjenica da su se mnogi pojavili upravo na nastupu, a među kolegama i koleginicama našli su se Sara Jo sa dečkom, Đani, Goga Sekulić, kao i mnogi drugi, piše Blic.

MNOGI SE PITAJU KOLIKO ONA ZAPRAVO IMA GODINA: Važi za jednu od najatraktivnijih pevačica
Prijovićka će zgrnuti oko 160.000 evra

Letnja sezona uveliko je počela, a sve glasnije se šuška o tome ko će biti najplaćenija pevačica.

Kako tvrdi izvor, prvo mesto na ovoj listi bez sumnje zauzima Aleksandra Prijović koja ovog leta neće imati konkurenciju u Crnoj Gori.

Ona će u najvećem klubu na Crnogorskom primorju pevati dva puta tokom ove letnje sezone, a od tih nastupa, koje će raditi na određeni procenat od prodatih karata, zaradiće neverovatnih 160.000 evra.

– Priji trenutno niko ne može da priđe po popularnosti u Crnoj Gori. Svi se otimaju za nju, ali ona je rešila da ove sezone ima minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktuelne koncertne turneje, ali i kako bi napunila baterije za nastavak turneje koji je čeka tokom leta i jeseni. Iako bi bez problema mogla da napuni najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, ona će tamo pevati dva puta – jednom u julu i jednom u avgustu. Isto kao i prošlog leta – rekao je izvor.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter