Izvor: SPUTNIK
29.07.2024 u 16:31
0

JOŠ JEDAN NAPAD NA STRATEŠKU INFRASTRUKTURU U FRANCUSKOJ: Presečeni optički kablovi

Mreže optičkih kablova pod kontrolom nekoliko telekomunikacionih operatera su presečene u šest oblasti Francuske, ali Pariz nije pogođen, saopštila je francuska policija u ponedeljak.

Portparol „SFR“, jednog od najvećih francuskih teleoperatera, nazvao je najnoviji čin u izjavi za „Frans pres“ vandalizmom, istakavši da su „veliki delovi kablova presečeni tako da su počinioci morali koristiti „sekiru ili brusilicu.
„Ono što nas iskreno čini besnim je to što smatramo da država nije shvatila važnost mogućih napada na stratešku infrastrukturu Francuske“, rekao je Nikolas Gijom iz operatera „Netalis“, podsetivši na sabotažu železnice.
NE MOGU DA SLOME RUSIJU: Uvedeno 20.000 sankcija
On je za „TV Frans 2“ rekao da su tokom istrage identifikovani profili nekoliko ljudi i da način rada diverzanata ima obeležja ekstremista krajnje levice.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter