Izvor: 24 sedam
29.07.2024 u 16:39
0

PREVRNUO SE VOZ SA 1000 PUTNIKA: Velika nesreća stotine povređenih

Sudario se sa kamionom

U železničkoj nesreći koja se dogodila danas kod Volgograda, u Rusiji, kada se voz sudario sa kamionom i izleteo iz šina, povređeno je, prema preliminarnim informacijama, 100 ljudi, prenosi list  Izvestija pozivajući se na Telegram kanal 112, dok je agencija Interfaks javila da je hospitalizovano 30 osoba.

NE MOGU DA SLOME RUSIJU: Uvedeno 20.000 sankcija

 

– Do sada je primljeno 30 osoba sa povredama umerene težine – rekao je izvor u centralnoj regionalnoj bolnici.

Agencija TASS navodi da se osam vagona prevrnulo. Interfaks je javio da je na području deonice Gremjačaja – Kotelnikovo u Volgogradskoj oblasti, došlo do sudara putničkog voza broj 491 na relaciji Kazan – Adler i kamiona, usled čega je devet vagona i električna lokomotiva iskočilo iz šina.

Kako su saopštile Ruske železnice, saobraćaj vozova na deonici je obustavljen.

Kako je saopštila pres-služba Ministarstva za vanredne situacije, u otklanjanju posledica učestvovalo je 324 pripadnika raznih službi. Regionalni guverner je izvestio da je u vozu bilo 812 ljudi, sa ukupno 20 vagona.

Zbog ovog događaja pokrenut je krivični postupak zbog kršenje pravila bezbednosti saobraćaja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter