Izvor: telegraf
29.07.2024 u 17:22
0

POTPUNO GO MUŠKARAC PAO SA 27 SPRATA BEŽEĆI OD OTMIČARA : Zbog otmice je uhapšen Boris A, dok se za trojicom muškaraca traga

"Puklo je kao bomba, bio je potpuno go"

B. B. koji je bežeći od otmičara u zgradi Rudo 1 pao sa 27. sprata, bio je, kako kaže jedan od stanara zgrade, potpuno nag.

– Sve de dogodilo oko pola dva noću. Roletna mi je bila spuštena, ali je prozor bio otvoren. Kad je pao, čulo se kao da je pukla bomba. Pogledao sam kroz prozor, a on je bio potpuno go. Telo je bilo u užasnom stanju, ruka je bila na nekoliko metara od tela – rekao je stanar u blizini čijeg prozora se nalazilo telo.

Kako je ispričao, policija je stigla za manje od pet minuta.

AMERIKANCU UHAPŠENOM U BEOGRADU PRETI 12 GODINA ZATVORA: Nosio pištolj sa okvirom od šest metaka

– Brzo su došli, jedan od policajaca mi je rekao da ne gledam, da će da mi se sloši. Policija je njegovu odeću našla u kontejneru kod pasaža. Neka trojica momaka stajala su sa strane. Pokušali su da priđu, ali im policija nije dozvolila. Ne znam ko su, da li su ga znali, ili su samo hteli da vide šta se dešava – dodao je.

Na 27. spratu zgrade se, kaže, nalaze četiri stana u kojima žive ljudi i nije mu poznato da je iko od njih izdavao stan.

Nijedan od stanova u zgradi nije zapečaćen od strane policije.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je saopšrilo da je pokrenuta istraga protiv četvorice osumnjičenih za protivpravno lišenje slobode B. B, odnosno njegovu otmicu, od 25. do 26. jula, Istaknuto je da je otmica izvršena na svirep način, što je rezultiralo smrću žrtve.

Osumnjičeni Boris A. saslušan je u VJT u Beogradu gde se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok su druga trojica osumnjičenih u bekstvu.

Tužilaštvo je predložilo da za njima bude raspisana poternica.

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni zajednički, sa umišljajem protivpravno držali zatvorenog i ograničavali slobodu kretanja oštećenom B. B. od 25. do 26. jula 2024. godine, kojeg su tukli i zlostavljali, najpre u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku, gde su ga držali vezanog za radijator i tukli rukama i nogama u predelu glave i tela, a sve zbog dugova koje B.B. ima prema njima.

U jednom trenutku B.B. je uspeo da se oslobodi, a zatim je pokušao da pobegne iz stana, te je tom prilikom sa terase stana koji se nalazi na 27. spratu zgrade pao na betonsku površinu i preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni su nakon toga, jedan po jedan napustili stan, pokupivši za sobom smeće, pikavce od cigareta, plastične vezice i makaze koje su koristili prilikom otmice.U odnosu na smrt B.B, kako se sumnja, osumnjičeni su postupali iz nehata, odnosno bili su svesni da usled njihovih radnji može nastupiti smrt oštećenog, ali su olako držali da do toga neće doći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter