Izvor: 24 sedam
29.07.2024 u 18:00
0

HITNO PRIZEMLJEN AVION: Putnici i posada počeli da povraćaju

Sve je počelo kada je jedan putnik od 155 osoba u avionu, prijavio da se ne oseća dobro

U avionu United Airlines-a koji je leteo tokom vikenda iz Hjustona za Boston dogodila se nesvakidašnja situacija. Naime, avion je morao prinudno da sleti u Vašington jer je jedan putnik povartio, a onda i ostali za njim.

PLJUŠTE OPTUŽBE NA RAČUN ERDOGANA JER JE NAVODNO OŠAMARIO DEČAKA: Dečak je odbio da mu, u skladu sa tradicijom, poljubi ruku

Sve je počelo kada je jedan putnik od 155 osoba u avionu, prijavio da se ne oseća dobro i povratio u prostoru gde su bili i ostali, a onda je zbog smrada usledila „lančana reakcija“.

Stanje je bilo toliko loše da su i članovi posade imali mučninu i krenuli da povraćaju zbog čega je let preusmeren.

– Stvari su baš loše. Posada povraća, putnici traže maske – čuje se kako jedan putnik govori na audio-snimku i dodao: – S obzirom na biološku opasnost, mislim da moramo da sletimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter