Izvor: tanjug
29.07.2024 u 22:16
0

NAŠLI MU SKORO KILOGRAM KOKAINA U AUTU: Nije hteo da stane, udario policijski auto i opirao se hapšenju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, efikasnom akcijom, zaplenili su više od kilogram praha za koji se sumnja da je kokain

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, efikasnom akcijom, zaplenili su više od kilogram praha za koji se sumnja da je kokain i uhapsili R. R. (1995) iz Tutina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je noćas, oko ponoći, u „golfu“ kojom je upravljao R. R., ispod ladice vozača u tapaciranom delu, pronašla dva paketa sa materijom za koju se sumnja da je kokain, saopštila je danas Policijska uprava Novi Pazar.

R. R. se sumnjiči da se prethodno oglušio o naređenje policije da se zaustavi i nastavio da vozi, a potom je udario u policijski automobil i opirao se hapšenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter