Izvor: alo
30.07.2024 u 15:35
0

HITNA POMOĆ ISPRED KUĆE NASTRADALOG NIKOLE IZ BARAJEVA: Mnogim rođacima je pozlilo

Automobilom je, kobne večeri bez vozačke dozvole upravljao njegov drugar. Nikola je u tom trenutku pao sa krova, i glavom udario u asfalt.

Tinejdžer Nikola V. (17) poginuo je u noći između subote i nedelje, kad je pao sa krova automobila, dok je navodno, pravio snimak za Tiktok.  Danas se mladić sahranjuje u svom rodnom mestu Barajevo, a ispred kuće nastradalog mladića, nalazi Hitna pomoć.

– Mnogim rođacima koji su došli na opelo mladiću je pozlilo. Zato je morala da interveniše Hitna pomoć – komentariše prijatelj porodice nastradalog mladića na sahrani.

GROM UBIO DEVOJČICU (14): Evo ŠTA su radili u trenutku nesreće!

Podsetimo, automobilom je, kobne večeri bez vozačke dozvole upravljao njegov drugar. Nikola je u tom trenutku pao sa krova, i glavom udario u asfalt.

Meštanka sela u kome je mladić živeo, kaže da je uzrok ovakvim tragedijama, nepažnja omladine.

– Hej, popeo se na krov automobila sa drugom i tako su se vozili. Da li bre neko ima mozga od njih i predstavu o mogućim posledicama? Eto, vozio se, drug je zakočio, a on je pao i udario glavom pa je zavio porodicu u crno – govori meštanka.

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak koji je, kako se navodi u opisu, nastao samo nekoliko trenutaka pre jezive nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter