Izvor: BLIC
30.07.2024 u 17:50
0

MIA BORISAVLJEVIC NA JAHTI U MREŽASTOM AUTFITU: Progovorila o mužu i proširenju porodice

Pevačica je nedavno objavila spot za pesmu “Normalna”, a sada nam je otkrila koliko je to sebi puta rekla u životu.

– Svet je svakako lud, ali to ne znači da sam ja baš najnormalnija (smeh). Šalim se. Zavisi šta je za koga normalno… Ja sebi nikad ne govorim da sam normalna, jer smatram da jesam i da se to podrazumeva. U mom sistemu vrednosti, prioritet je porodica, pa tek onda sve drugo, a u tom smislu, ja sam normalna i majka i supruga, barem tako kažu moji ukućani (smeh).

U spotu ste kao i uvek izazovni. Šta je rekao Bojan?

– Bojanu se jako dopada kako izgledam inače, a na samo u ovom spotu (smeh). Bio je na snimanjima oba dana, mnogo mi je pomogao oko svega i često se sa njim konsultujem šta mi lepše stoji i šta da obučem. Kada god sam ga poslušala, nisam pogrešila. On ima istančan i sofisticiran ukus, uostalom, zato je mene i oženio (smeh).

„MI SMO OD KRVI I MESA“: Dženan Lončarević o greškama, suzama i alkoholizmu

Da li u vašoj vezi postoji doza ljubomore?

– Verovatno da, ali mi to drugačije zovemo (smeh). Normalno je kada nekoga volite da na neki način štitite svoju teritoriju i da ne prepuštate stvar slučaju. Oboje se bavimo javnim poslom, izloženi smo i pogledima i kritikama, pa nije svaki put lako sačuvati privatnost, intimu… Ipak, ljubav je jača od svega pa i od ljubomore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter