Izvor:
30.07.2024 u 17:56
0

ERDOGAN O IZRAELU: Izrael je pretnja za celo čovečanstvo, ne samo za Palestinu i Liban!

Gaza je danas najveći logor za istrebljenje - istakao je Erdogan

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas na sastaku pokrajinskih predsednika njegove partije AKP da je Izrael pretnja ne samo Palestini i Libanu, već čitavom čovečanstvu i svetu.

– Jedina država u našem regionu koja traži svoju sigurnost kroz agresiju, masakre i otimanje zemlje je Izrael. Država koja se ponaša kao teroristička organizacija je Izrael – poručio je on.

Istakao je da je Izrael „počinio varvarstvo koje će zaseniti Hitlera“, a da je Gaza danas najveći logor za istrebljenje, prenosi Anadolija.

Osudio je zapadne lidere koji, kako je rekao, sa distance posmatraju događaje u Pojasu Gaze skoro 300 dana, umesto da osiguraju međunarodnu bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter