Izvor: telegraf
30.07.2024 u 20:14
0

HRVATICI IZMAKLA MEDALJA NA OI: Otišla u ruke takmičarki takozvanog Kosova

Katarina Krišto nije imala sreće

Velika drama viđena je u utorak popodne na Olimpijskim igrama u Parizu, u meču džudiskinja Hrvatske i tzv. Kosova za bronzanu medalju!

Medalja je na kraju otipla u ruke Laure Fazliju, predstavnice lažne države Kosovo, koja je iskoristila grešku Katarine Krišto tokom borbe za zlatni poen.

Činilo se da bronza ipak ide u Hrvatsku, Katarina je u borbi za zlatni bod (posle četiri minuta bilo je 0:0) srušila rivalku na bok i dobila je „wazari“ od sudija.

S obzirom na to da je u pitanju bio pobednički bod, Katarina je krenula da slavi bronzu koja je je potom oduzeta. Naime, sudije su pogledale snimak i promenili odluku kada su shvatili da je Krišto držala Fazliju ispod pojasa – što je zabranjeno.

Upravo zbog tog zabranjenog poteza Hrvatica je dobila i treću opomenu na meču i automatski izgubila. Prethodne dve bile su zbog neaktivnosti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter