Izvor: Alo
31.07.2024 u 08:05
0

NIKAD MI NIJE BILO TEŽE USTATI IZ KREVETA: Oglasila se sestra ubijenog policajca

Mladi policajac Nikola Krsmanović (33) iz Loznice ubijen je hicem u glavu 18. jula, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

Za ovaj jeziv zločin  bio je osumnjičen  Albanac Faton Hajrizi koji je nakon ubistva pobegao sa lica mesta. Nakon dva dana potrage za ubicom, pripadnici policije, uz saradnju meštana, pronašli su ga, a potom i eliminisali u okolini Loznice, jer je odbijao da se preda i ispalio više metaka u policajce.

DETALJI PUCNJAVE U RAKOVICI: Hitno prevezen u Urgentni centar

Porodica ubijenog policajca neutešna je posle strašnog gubitka, a njegova sestra Katarina često na Instagramu podeli svoja osećanja sa drugim korisnicima ove društvene mreže.

Poslednja objava u nizu jeste stori koji je objavila, na kojem se najpre vidi ona kako leži u krevetu i drži se za glavu uz opis:

– Ustati iz kreveta nikad nije bilo teže. Nemam ni snage, ni volje, ni želje da živim.

Takođe, na video-zapisu vidi se i trenutak kada je sa detetom išla u prodavnicu kako bi verovatno skrenula misli od tragedije koja je zadesila nju i njene najbliže.

Rutinska kontrola koju je Nikola obavljao sa kolegom te noći pretvorila se u tragediju kada su zaustavili „mercedes“ u kojem su se nalazili vozač Mithat Hadžić iz Tutina i suvozač ozloglašeni terorista Faton Hajrizi. Nakon što su policajci primetili sumnjivo vozilo iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini, Hajrizi je izvadio pištolj i pucao u dva policajca, usmrtivši Nikolu Krsmanovića.

Nakon stravičnog zločina, Faton Hajrizi je pobegao u obližnju šumu, pokrenuvši intenzivnu potragu srpske policije. Terorista je lociran nedaleko od Banje Koviljače, gde je nakon razmene vatre neutralisan. Ministar Ivica Dačić je izjavio da je ubica policajca ispalio ukupno devet metaka na srpsku policiju, nakon čega je ubijen. Surovi zločinac dobio je kaznu, ali to nažalost neće vratiti ni porodici ni kolegama mladog Nikolu Krsmanovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter