Izvor: Sputnik
31.07.2024 u 09:39
0

TRAMP O BAJDENU: Njemu je oduzeta kandidatura kao da je dete, Belu kuću vode fašisti

Lider politbiroa palestinskog pokreta Hamas Ismail Hanije ubijen je prilikom napada na njegovu rezidenciju u prestonici Irana, Teheranu, objavila je agencija Mehr, pozivajući se na saopštenje Korpusa čuvara islamske revolucije.

Predsednik Palestine Mahmud Abas odlučno je osudio ubistvo Hanijea, prenosi agencija Vafa.
Trenutno je u toku hitna sednica Vrhovnog saveta nacionalne bezbednosti Irana u rezidenciji vrhovnog lidera zemlje.
Hamas je saopštio da se napad dogodio nakon učešća Hanijea u ceremoniji inauguracije novog iranskog predsednika Masuda Pezeškijana.
Niko zasad nije preuzeo odgovornost za ubistvo.

Hamas: Vodićemo rat za oslobođenje Jerusalima nakon ubistva Ismaila Hanijea

Hamas će voditi otvoreni rat za oslobođenje Jerusalima za šta je spreman da plati cenu, rekao je potparol palestinske grupe Samu Abi Zuhri, nakon ubistva lidera Ismaila Hanijea u Teheranu.
Abu Zuhri je ubistvo Hanijea opisao kao ozbiljnu eksalaciju i istakao da počinioci neće postići svoje ciljeve, preneo je Rojters.
U saopštenju Hamasa se navodi da je Hanija ubijen u “izdajničkom cionističkom napadu“ na njegovu rezidenciju u Teheranu, javlja Al Džazira.
VREME: Toplo, sunčano i vedro

Izraelski ministar: Ubistvo Hanijea učinilo svet malo boljim mestom

Izraelski ministar nasleđa Amihai Elijahu izjavio je da je ubistvo Hanijea “učinilo svet malo boljim mestom“.
“Gvozdena ruka koja će ih udariti je ona koja će doneti mir i malo utehe i ojačati našu sposobnost da živimo u miru sa onima koji žele mir“, naveo je izraelski ministar na društvenoj mreži Iks.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter