Izvor: Alo
31.07.2024 u 10:58
0

POZIVAŠ NA RAT SMEĆE JEDNO: Društvene mreže se usijale nakon objave albanske pevačice

Sramotna objava albanske pevačice naišla je na veliku osudu javnosti širom Balkana

Američka pevačica albanskog porekla Bibi Reksa, nedavno je posetila rodno mesto svog oca u Makedoniji.

JAVNO PRIZNAO SIMPATIJE PREMA OVOJ PEVAČICI: Javnost nije ni slutila za njih dvoje

Zagovornica „velike Albanije“, ponovo provocira, a sada je to uradila putem društvene mreže Instagram, na kojoj je napisala da pola Balkana smatra Albanijom.

Reksa je podelila set fotografija sa svoje posete rodnim krajevima svojih predaka, ističući da je posle mnogo godina ponovo tu. U svom emotivnom postu, istakla je kako je posetila grob svog dede što je za nju bilo veoma značajno.

– Posle 12 godina vratila sam se u rodno mesto svog oca. Povezivanje sa mojim korenima i familijom bilo je duboko emotivno. Posetila sam i grob svog dede što mi je veoma značilo – napisala je Reksa i usijala društvene mreže komentarima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

– „Albanija je jedna zemlja, Makedonija, Srbija i Crna Gora su sasvim druge države. Nauči geografiju i istoriju molim te“, „Ti si javna ličnost i pokušavaš da nipodaštavaš našu zemlju i nasleđe, srami se!“, „Izvinite braćo Makedonci, sad vidite kako je nama sa ovim šljamom. Dno“, „Glupa si kao noć. Moram da te razočaram. I ti si Makedonka jer su tvoji poreklom iz Makedonije bio to Debar, Tetovo ili Gostivar, to je sve Makedonija, kao što je i Preševo Srbija“, „Kosovo je Srbija i uvek će biti“, „Deda ti se u grobu prevrće“, „Šta se slikaš na grobu krmačo?!“, „Pozivaš na rat, smeće jedno!“ – samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter