Izvor: Kurir
31.07.2024 u 13:17
0

ILDA ŠAULIĆ POKAZALA VITKO TELO: Folk zvezda puni baterije u Crnoj Gori pred beogradski koncert!

Da su godine samo broj pokazala je ovih dana Ilda Šaulić, koja je u Crnoj Gori pokazala vitku liniju na kojoj bi joj pozavidele i dva puta mlađe žene.

Folk zvezda ovog leta pauze između nastupa koristi da napuni baterije na primorju i pripremi se za koncert koji je čeka 10.oktobra u MTS dvorani.

NOVI SKANDAL POTRESAO BRITANSKU MONARHIJU: Otkriveno da nedostaju fotografije Megan Markl

U društvu ćerke Eme, majke Goce i supruga Bojana, pevačica uživa u svim blagodetima susedne nam zemlje, a svi koji su imali priliku da je vide kažu da izgleda bolje nego ikada.

– Već u avgustu počinjem probe za koncert, jer mi je želja da sve bude savršeno i da publici pružim događaj za pamćenje. Na prošlom koncertu na letnjoj sceni Topčiderca postavila sam visoke standarde i sada se trudim da to nadmašim, što je veliki izazov – rekla je Ilda i otkrila da je trenutno u potrazi za pesmom koju bi snimila pre koncerta da i na taj način obraduje one koji je vole.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter