Izvor: 24 sedam
31.07.2024 u 15:23
0

CICIPAS O ĐOKOVIĆU: Naučio sam da se nosim sa porazima od Đokovića

Samo moram da nastavim da se trudim da budem bolji svaki put kad igram protiv njega

Đokoviću sledi još jedan spektakl i izuzetno težak meč na Olimpijskim igrama.

Za plasman u polufinale Pariza igraće protiv rivala Stefanosa Cicipasa, koji želi da se osveti Noletu za sve poraze u prošlosti.

NOVAK NASTAVLJA DA GAZI KA OLIMPIJSKOM ZLATU! Đoković srušio Kepfera i zakazao duel sa DOBRO POZNATIM rivalom!

Grk je istakao da je Đoković u Parizu došao jako motivisan kako bi napokonj osvojio Olimpijsko zlato.

– Ne očekujem ništa manje od Novaka. Motivisan je za Olimpijske igre. Želim da pokažem da sam vredan protivnik na ovim terenima. Stekao sam samopouzdanje i motivaciju. Osećam da sam blizu osvajanja Rolan Garosa i verujem da to može biti moje jednog dana. Želim da donesem tu energiju i veru u svoju igru. Zaboravio sam prošle poraze. Naučio sam da se nosim s tim. Spreman sam da se suočim s izazovima i postanem bolja verzija sebe. Samo moram da nastavim da se trudim da budem bolji svaki put kad igram protiv njega – poručio je Cicipas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter