Izvor: kurir
31.07.2024 u 16:36
0

HITNO SAOPŠTENJE OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE ZBOG BRUTALNE PLJAČKE: Zahtevamo momentalnu i temeljnu istragu!

Olimpijski komitet Srbije izdao je zvanično saopštenje zbog krađe na bokserskom turniru na OI

Olimpijski komitet Srbije izdao je zvanično saopštenje zbog krađe na bokserskom turniru na OI:

– Nakon završetka meča srpske bokserke Natalije Šadrine u četvrtfinalu Olimpijskih igara, u kategoriji do 60 kilograma, protiv Kineskinje Jang Venlu, Olimpijski komitet Srbije uložio je žalbu na nepravednu odluku sudija – stoji na sajtu OKS i dodaje se:

– OKS je podneo zvaničnu žalbu najvišim organima Međunarodnog olimpijskog komiteta, zatražio je da se ispita glasanje sudija na meču i da se donese pravedna odluka u korist naše bokserke. Olimpijski komitet Srbije očekuje pravednu i temeljnu istragu kako bi se osigurala pravda i integritet takmičenja.

NAŠE KOŠARKAŠICE ODNELE JOŠ JEDNU POBEDU: Ovoga puta protiv Kine

– Sudije su prvo glasale na jedan način. Dvoje su dali prednost našoj bokserki. U naknadnom preglasavanju, troje sudija koji su glasali za egal borbu, dodelili su pobedu Kineskinji. Verujem da su svi koji su gledali meč, baš kao i ja, osetili snažnu nepravdu koja je naneta našoj Nataliji. Ostali smo bez reči! Olimpijski komitet Srbije je odmah nakon meča uložio žalbu i nećemo odustati, jer mi i jesmo ovde da se borimo za prava naših sportista i poštovanje principa fer pleja na svim nivoima takmičenja – izjavio je predsednik OKS Božidar Maljković.

– Član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta i Olimpijskog komiteta Srbije i predsednik Svetske rvačke federacije, Nenad Lalović, takođe se oglasio povodom ovog slučaja, naglašavajući potrebu za transparentnošću i nepristrasnošću u sportskim takmičenjima – navodi se u saopštenju OKS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter