Izvor: bsc Happy tv
31.07.2024 u 21:14
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Presednik Irana poručio da će ubice lidera Hamasa zažaliti

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Večeras u aktuelnostima sa našim gostima razgovaramo o ubistvu Ismaila Hanijea

Naši gosti su:

Miroslav Španović, Pukovnik

Doktor Jovo Drobnjak, ekonomista

Igor Ivanovič, publicista

Presednik Irana poručio da će ubice lidera Hamasa zažaliti

Dok ceo svet žali ubistvo lidera Hamasa, Jevreji slave ubistvo Ismaila Hanijea koji je ubijen u svojoj rezidenciji u teheranu, u tuđoj zemlji

 

Miroslav Španović, Pukovnik je istakao da se time Izraelska tajna služba time bavi godinama, ali da je sada najveći problem to što je se to desilo u drugoj zemlji, takoreći tuđoj kući. I to kada je došao na inaguraciju Iranskog predsednika.

Igor Ivanovič je objasnio šta znači “ Podizanje crvene zastave“ istakao je da to znači osvetu i odmazdu a kako i šta će Iran uraditi to ćemo tek videti. To nije dobra vest za ceo svet jer može značiti raketni napad Hezbolaha na Izrael.

Doktor Jovo Drobnjak komentarisao je optužbe da je Hanije ubijen jer nije hteo da pristane na mirovne pregovore, dodajući da je krajnji cilj da se Iran uvuče u rat. Osvrnuo se i na ekonomski razlog rata Izreala protiv Gaze zbog nalazišta nafte koja je pronađena u blizini Gaze.

Posledice ovog ubistva će se tek videti napomenuo je Pukovnik Španović dodavši da Iran “ ume da odgovori“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter