Izvor: Alo
01.08.2024 u 07:59
0

SADA JE GOTOVO I MORALO JE TAKO BITI: Rafaela Nadala stigla karma

Kraj karijere Rafe Nadala je sve bliži...

„Kralj šljake“ nije igrao Dejvis kup u poslednje dve godine, što znači da ne ispunjava primarne uslove da igra na Olimpijskim igrama.

PARTIZAN PORAŽEN OD DINAMA: Fudbaleri Partizana eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu šampiona

Ipak, našao se u Parizu jer ispunjava jedan od četiri uslova za izuzetak od tog pravila – a to je da se igrač „u prošlosti isticao u Dejvis kupu ili na Olimpijskim igrama“.

Mnogi su smatrali da Nadal ne treba da igra jer već neko vreme nije u formi i da treba da prepusti mesto nekom drugom igraču.

Ipak, Nadal je nastupio i već je završio svoju priču u Parizu. Ispao je u singlu i dublu.

– Rafu je stigla karma, setimo se samo kako je uopšte došao do toga da igra ovde. Sada je gotovo i tako je moralo biti – rekao je Nadal.

Španac je najavio da će sada dobro razmisliti da li će nastaviti da igra i da mora da donese odluku, a da će javnost obavestiti o tome čim i on sam shvati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter