Izvor: alo
01.08.2024 u 10:46
0

OBRT U DOMU GUDELJA: Anastasija se seli iz Španije, ovakav ishod niko nije očekivao, sve se saznalo

Da li će Cecina ćerka nastaviti da živi u Španiji i dalje, zavisi od njenog supruga, Nemanje Gudelja

Suprug Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj, dobio je primamljivu ponudu kada je njegova karijera u pitanju.

Gudelj je dobio poziv da se preseli u tabor Al Šababa. Mnogi su se zapitali da li će prihvatiti ovu ponudu, kao i da li će se sa Anastasijom preseliti u Saudijsku Arabiju.

ZBOG NJEGA SAM RAZOČARANA U MUŠKI ROD: Pevač odgovorio na optužbe da je bio nasilan

Inače, Anastasija i Gudelj žive u Sevilji, u Španiji gde on trenutno igra, a Cecina ćerka često ističe koliko joj prija život tamo.

Kako je nedavno prikazano, na „Capology“ sajtu tačna zarada koju Cecin zet dobija i to na nedeljnom nivou je 78.846 evra.

Inače, Anastasija supruga često prati na utamicama i pruža mu nesebičnu podršku u svim situacijama, te bi tako normalan sled okolnosti bila selidba ukoliko Gudelj bude prihvatio ovu ponudu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter