Izvor: Kurir
01.08.2024 u 11:13
0

NAŽALOST NE MOŽEMO PROTIV ODLUKA DRŽAVNIH ORGANA: Repera sa scene izveli kao najvećeg kriminalca

Na nastupu Mihajla Veruovića Vojaža sinoć u Severnoj Makedoniji, u Ohridu, dogodio se skandal, kada ga je usred nastupa interventna jedinica tamošnje policije sklonila sa bine.

Publika je bila zatečena jer su trepera bez ikakve najave sa bine izveli kao najvećeg kriminalca, pa su prvih nekoliko minuta svi bili u šoku, a neki su i vrištali od straha. Kako saznajemo, ni Vojažu ništa nije bilo jasno pa mu je trebalo nekoliko minuta da dođe k sebi, jer mu se ovakva situacija do sad nije dogodila u karijeri. Nakon što mu je policija saopštila razlog svog postupka, on se obratio svojim pratiocima sledećim saopštenjem:

OBRT U DOMU GUDELJA: Anastasija se seli iz Španije, ovakav ishod niko nije očekivao, sve se saznalo

– Zbog policijske intervencije sam bio primoran da prekinem nastup u Ohridu. Zbog preterane posećenosti i bezbednosne procene državnih organa, interventna jedinica je reagovala i prekinula moj nastup i odvela me sa bine. Ohrid, bili ste sjajni, jako mi je žao sto se nastup prekinuo jer je energija bila neverovatna, ali ne možemo protiv odluka državnih organa. Ja se nadam da ćemo uskoro moći da nadoknadimo ovo i napravimo jos veći spektakl.

Voli vas Vojaž i hvala vam na razumevanju – napisao je treper. Podsetimo, Vojaž je pre nekoliko dana doživeo neprijatnost i na nastupu na festivalu na Cetinju, kada su iz publike ka njemu počele da lete limenke i čaše, što ga je prinudilo da hitno prekine performans.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter