Izvor: KURIR
01.08.2024 u 14:03
0

BOKSERKA ODBILA DA SE BORI PROTIV MUŠKARCA: Primila žestoke udarce u samo 46 sekundi (VIDEO)

Italijanska bokserka Anđela Karini usred borbe predala je meč Iman Heli iz Alžira u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu.

Iman Kelf je prošle godine izbačena sa turnira zbog svog biološkog pola. Rođena je kao muškarac i nije joj dozvoljeno da se takmiči sa ženama. Međutim, dobila je zeleno svetlo da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji do 66 kilograma, što je izazvalo bes ostalih takmičarki.

VELIKI NOVAC: Vlda Srbije dodelila novnčane nagrade Zorani Arunović i Damiru Mikecu

Italijanka je pred samu borbu izrazila zabrinutost što mora da se bori protiv biološki dokazanog muškarca.

 

Odmah na početku borbe Italijanka je primila izuzetno snažan desni kroše i odmah je rešila da odustane. Skinula je opremu i u suzama klekla na pod. Nije želela ni da se pozdravi sa protivnicom.

 

„Svi koji učestvuju u ženskoj kategoriji poštuju pravila o podobnosti za takmičenje, U njihovim pasošima piše da su žene i to je nama dovoljno“, rekao je nedavno portparol MOK-a Mark Adams.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter